Bezorging

U kunt bij het bestellen kiezen voor bezorging PostNL of Afhalen te Zwolle.
Bij PostNL worden de kosten (tot 10 kg)  automatisch berekend. Wordt het zwaarder dan 10 kg dan krijgt u een nacalculatie voor de kg’s . Na ontvangst van uw betaling zal het pakket verzonden worden. De track & trace code ontvangt u via de mail. Als u kiest voor afhalen krijgt u een email met daarin het afhaaladres.
U heeft dan de mogelijkheid om het artikel contant of met de pin te betalen.
Kleine artikelen kunnen worden verzonden via brievenpost (geheel op eigen risico). Als u zekerheid wil dat het aankomt kunt u kiezen voor pakketpost met track and trace. Als u meerdere artikelen besteld dan past dit niet meer door de brievenbuspost. U kunt kiezen voor een pakket of ons bellen voor overleg of het nog door de brievenbus past. (zie pagina voorwaarden).

Kiest u voor pakketpost en past het door de brievenbus dan versturen wij het via een brievenbuspakje. Het pakket is dan te volgen en u hoeft niet thuis te wachten op de postbode. Mocht het kwijt raken dan kunnen we achterhalen waar het is gebleven. Heeft u dit liever niet dan kunt u dat natuurlijk bij u bestelling vermelden. 

Bestellingen worden opgestuurd na betaling. Bij bankoverschrijving kan dit 1 dag duren.
Alle bestellingen die voor 12 uur met ideal betaald zijn, worden dezelfde dag nog naar de post gebracht. U pakket wordt binnen 1 tot 2 werkdagen bij u bezorgd. 
Indien u een product nabesteld, dan kan de levering van uw bezorging 1 tot 2 weken duren. Wij zullen u op de hoogte houden van de voortgang. Van november tot december kunnen wij maar beperkt nabestellen. Graag eerst contact van te voren.
Voor België:
PostNL levertijd ca. 3dagen
Na ontvangst van uw betaling zal het pakket verzonden worden. 
Heeft u nog vragen of wensen met betrekking de afhaling en/of verzending van de producten, neem dan contact op met Homemade4you.