Retour & Herroepingsrecht.

Herroepingsrecht
Bij levering van producten:
Tot 14 dagen na aankoop van onze producten heeft u de mogelijkheid om deze retour te sturen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument. Wij ontvangen hier graag schriftelijk bericht van. Indien deze periode is afgelopen, dan is de koop een feit.

Uitzondering op herroepingsrecht:

Na bestelde producten worden speciaal voor u besteld en deze kan u niet herroepen of retourneren.

De producten kunnen alleen ongebruikt en in gesloten verpakking retour worden gestuurd. U dient het product zoveel mogelijk in de originele verpakking of vergelijkbare verpakking terug te sturen. Doet u dit met brievenbuspost dan is eventuele schade of vermissing van de producten uw eigen risico. Kwetsbare producten graag beschermen tegen krassen en losse ruimte in pakketten graag opvullen.

Kosten in geval van herroeping:
Indien u gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, komen de kosten van de
verzenden voor uw rekening. Als het product bij ons  is aangekomen, betalen wij u het hele aankoopbedrag terug. Inclusief de kosten van de verzending naar u toe.

Voor een uitbreidde beschrijving van u rechten en plichten, kunt u onze voorwaarden door lezen.

Garantie
Alle producten worden hier met zorg nagekeken op werking en schade. Het kan een enkele keer voorkomen dat een product niet naar behoren werkt. U kunt dan binnen 3 weken contact met ons opnemen. Wij zullen u dan een nieuw product toe sturen. Wij verzoeken u daarom vriendelijk u bestelling te controleren als deze bij u aankomt.

De transfermarkers worden hier gecontroleerd op werking en worden vol naar u verstuurd. Mocht de werking niet naar behoren zijn dan is de dop mogelijk open geweest, gebruikt u misschien het verkeerde papier of gaan er andere dingen verkeerd. Bij vragen hierover kunt u hierover altijd contact opnemen.