Over ons

hoe het begon…..
Van jong af aan was ik altijd in de weer met verf, kaarten, restjes kaarsenwas en meer. Fijne momenten waar ik de tijd vergat en volledig opging in het maken van. Tijdens mijn studie Pedagogiek kwam ik er al snel achter dat ik een creatief beroep wilde.
Na mijn studie ging ik aan de slag als begeleider in de gehandicaptenzorg o.a op de dagbesteding. In de verloren uurtjes had ik nog tijd om zelf aan de slag te gaan. De zelfgemaakte kaarten en materialen  stapelen zich thuis op, zoals ook alle waardevolle ervaringen van creatieve werkvormen en projecten. Dit alles inspireerde mij om mijn eigen bedrijf te beginnen, waar deze website een van de resultaten van is.

homemade4you webshop  
Op onze website kom je allerlei hobbyspullen tegen uit binnen en buitenland. Zo kun jij ook lekker creatief aan de slag. Of het nu voor een kinderfeestje is of een mooi project voor een goede vriend.  We hebben het allemaal.Met deze webshop wil ik een tegenhanger zijn van de massa industrie. Er is al zoveel van hetzelfde in de wereld. Homemade4you betekent letterlijk: eigengemaakt voor jou!
In deze webshop vind je diverse producten die bijvoorbeeld handgemaakt zijn bij een dagbesteding of door ons zijn ontworpen en ingepakt. Allemaal unieke producten die we niet meer willen missen.
Alle bestellingen worden hier persoonlijk door ons ingepakt en verzonden. Zo weten we altijd waar we het over hebben. We gebruiken voor onze pakketjes hergebruikt materiaal en zorgen dat de brievenbuspost waterbestendig is. Alles komt zo netjes bij u aan. Mochten er toch vragen of opmerkingen zijn, dan kun je altijd contact opnemen. Bij ons geen callcenter, we staan 24 uur per dag persoonlijk voor je klaar.

homemade4you workshops
Heb je behoefte aan wat meer uitleg en begeleiding om creatief aan de slag te gaan? Homemade4you geeft ook diverse workshops. Bijna alles is mogelijk van decoreren met hout tot het maken van sieraden. Kijk bij het kopje workshops voor een greep uit de mogelijkheden.
Bij kinderfeestjes en workshops werken wij met begeleiders die ervaring hebben met groepen en kinderen. Al onze begeleiders hebben een agogische opleiding gehad. We gaan altijd uit van de mogelijkheden en wensen van de groep en passen hier het programma op af.