| Brievenbuspost mogelijk |

Brievenbuspost mogelijk

Kleine artikelen kunnen worden verzonden via brievenpost (geheel voor eigen risico) als u zekerheid wil kunt u kiezen voor pakketpost met track and trace. Als u meerdere artikelen besteld dan past dit niet meer door de brievenbuspost. U kunt kiezen voor een pakket of ons bellen voor overleg. (zie pagina voorwaarden).
Kiest u voor pakketpost en past het door de brievenbus dan versturen wij het via een brievenbuspakje. Het pakket is dan te volgen en u hoeft niet thuis te wachten op de postbode. Heeft u dit liever niet dan kunt u dat natuurlijk bij u bestelling vermelden.

Bestellingen worden opgestuurd na betaling. Bij bankoverschrijving kan dit 1 dag duren.
Alle bestellingen die voor 12 uur met ideal betaald zijn, worden dezelfde dag nog naar de post gebracht. Indien u een product nabesteld, dan kan de levering van uw bezorging 1 tot 2 weken duren. Wij zullen u op de hoogte houden van de voortgang. Van november tot december kunnen wij maar beperkt nabestellen. Graag eerst contact van te voren.

Voor België:
PostNL levertijd ca. 3dagen
Na ontvangst van uw betaling zal het pakket verzonden worden.

Heeft u nog vragen of wensen met betrekking de afhaling en/of verzending van de producten, neem dan contact op met Homemade4you.